Audio

Solutia audio multi-zone de la CasaTunes

Solutia CasaTunes, oferita de Ekon, detecteaza automat si instant cand o piesa noua este adaugata in iTunes prin intermediul contului Cloud, permitand ca aceste track-uri sa fie accesate oriunde in casa. De asemenea, CasaTunes poate reda muzica cu ajutorul Windows Media Player, RadioTime si SHOUTcast pe diferite canale in zonele din intreaga casa.

De ce este important suportul multi-zone pentru automatizarea audio integrata a cladirii?

Sincronizarea – switch-urile multizone ofera posibilitatea de a dirija semnalul audio catre una sau mai multe zone, personalizate in functie de volumul si preset-ul configurat. Capabilitatea hardware de a realiza comutarile, asigura sincronizarea perfecta intre zonele ce folosesc aceeasi sursa audio, neexistand intarzieri sau ecouri. Puteti asculta diferite surse media audio in diferite zone.

Din ce este compus un echipament audio multizone de baza?

Un sistem tipic CasaTunes contine un server audio CasaTunes Xli sau XLe, un amplificator multi-canal, tastaturi si difuzoare pentru 6 pana la 48 de zone. Asamblarea server-ului nu este necesara, inca din momentul dezpachetarii fiind pregatit sa redea sute de posturi de radio on-line.

Pot sa utilizez pc-ul personal ca si interfata pentru sistemul Casatunes?

Da, cu serverul audio CasaTunes Xli, placa de sunet XLe, matrice audio cu slot PC-I Express sau doar software-ul CasaTunes utilizat cu dispozitive hardware terţe, putem transforma aproape fiecare PC intr-un server audio multi-zone oferind astfel utilizatorilor controlul asupra intregii cladiri.

Cum pot clientii controla si selecta muzica?

Sunt multe cai prin care se poate controla sistemul CasaTunes. Puteti folosi aplicatiile disponibile pentru iPhone, iPad, iPod touch sau orice dispozitiv configurat cu sistemul de operare Android pentru a controla sistemul CasaTunes. De asemena puteti folosi tastaturile incluse in pachet sau un PC, PC, sau browsere pentru Mac.

Aceste sisteme functioneaza in iCloud?

Da, CasaTunes ofera suport pentru iCloud. CasaTunes va detecta automat cand o piesa noua sau alt fisier audio sunt adaugate pe iTumes in contul Cloud si permite ca acele trackuri sa fie accesate si redate de CasaTunes oriunde in locuinta. De asemenea, CasaTunes poate reda muzica cu ajutorul Windows Media Player, RadioTime si SHOUTcast pe diferite canale in zonele din intreaga casa.

Ce este inovativ in domeniul distributiei audio?

In cadrul automatizarii distributiei audio integrate, tabletele indeplinesc si rolul de dispozitiv controlabil, aplicatiile pentru iPad si tabletele Android fiind intr-o continua evolutie.