Prezentare generala

Va oferim servicii complete in ceea ce priveste alegerea solutiei optime de automatizare, achizitia de materiale si aparatura necesara automatizarii alese. Consultanta are rolul de a va ajuta sa realizati cele mai avantajoase  ECONOMII DE ENERGIE in ceea ce intreprindeti, fie ca este vorba de atingerea EFICIENTEI optime in afacerea dvs., fie ca doriti sa obtineti COMFORT si SIGURANTA la sediul dvs. de birouri sau acasa.

Automatizarea integrala a casei oferita de Ekon eficientizeaza si simplifica toate tehnologiile prezente in casa ta oferind ultimele inovatii in materie de confort si comoditate. Solutia Ekon elimina necesitatea de a strabate fiecare camera pentru a regla intensitatea iluminarii naturale, prin actionarea de la distanta a unor jaluzele, temperatura, accesoriile audio – video, iluminatul artificial si circuitele de forta.

A implementa solutiile oferite de Ekon inseamna gestionarea energiei, in asa fel incat avantajele sa fie eficiente. Arhitectii, poiectantii, constructorii si instalatorii cunosc faptul ca acei clienti ce aleg Ekon garanteaza calitatea, inovatia si serviciul pe care fiecare lucrare  il merita.

Fie ca ne referim la un ecran tactil color(touchscreen), telecomanda sau taste configurate, controlul total este intotdeauna la indemana.

Ekon va ofera posibilitatea sa va rasfatati in lux, cu o singura atingere de buton. Imaginati-va! Cu o singura atingere intensitatea luminii devine reglabila, jaluzelele se inchid, Smart Tv-ul porneste iar emisiunea preferata tocmai incepe. Mai raman de adus doar popcorn-ul si sucul. Imagineaza-ti ca accesoriile de umbrire pot fi configurate sa se adapteze la ore prestabilite pentru a reduce reflexiile si a proteja tesaturile delicate, obiectele de arta din calea razelor daunatoare ale soarelui.

Imagineaza-ti in ce mod Ekon iti poate imbunatati viata!